Onder 1 dak

De mix

Wat maakt Dijkgraaf-Rijsdorp uniek? Het antwoord: de mix van DTP/prepress, drukken, printen, plotten en afwerking onder 1 dak. Alles wat wij verkopen wordt ook door ons gemaakt. In combinatie met onze dienstverlening leidt dit tot unieke oplossingen voor u als opdrachtgever.

 

DTP/Prepress

Hier worden uw aangeleverde bestanden gecontroleerd, eventueel gecorrigeerd, maar wij kunnen ook de complete opmaak voor uw drukwerk verzorgen. Nog geen ontwerp? Wij werken nauw samen met enkele grafisch ontwerpers om een ontwerp te laten maken, geheel naar uw ideeën en wensen. Vervolgens worden de bestanden gereedgemaakt voor verdere verwerking binnen ons productieproces, of dat nu drukken, printen of plotten is, aan u de keuze. Via onze Prinergy-Workflow worden de drukplaten voor onze offsetpers belicht op chemie-loze platen. Dit is minder belastend voor het milieu en van een superieure kwaliteit. De opmaakpakketten waarmee wij werken zijn o.a. Indesign, Photoshop en Illustrator.

Drukken

Middelgrote en grotere oplages worden door ons gedrukt in offset. Hiervoor hebben wij een breed scala aan offsetpersen binnen ons bedrijf draaien, in 1-, 2- en 4-kleuren uitvoering. Onze Komori LS29 4-kleurenpers is voorzien van de laatste technologie met automatisch plaatwisselsysteem, complete afstandsbesturing, automatische wasinrichtingen en foto-spectraalmeting voor constante kleurcontrole. Of de oplage nu 500 of 500.000 is, wij kunnen het aan.

Printen

Kleine oplagen of drukwerk in full-color met of zonder variabele data, kunnen wij voor u vervaardigen op onze Canon Imagepress of op een van onze twee Xerox 700 digitale persen. Met een maximaal formaat van 33 x 48 cm tot een gramsgewicht van 350 grams karton, kunnen wij hierop een grote reeks van producten maken, met of zonder variabele data.  De kwaliteit van onze Canon Imagepress ligt zo dicht bij die van offset, dat u het verschil nauwelijks kunt waarnemen. Maar ook uw rapportjes in zwart op 80 grams papier kunnen wij voor u verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Plotten

Sinds enige jaren beschikken wij over een eco-solvent plotter, waarop wij rollen kunnen verwerken tot een maximale breedte van 160 cm. Dit kunnen diverse materialen zijn zoals papier of vinyl, maar ook zelfklevend, bannervinyl of canvas. Met name op het gebied van promotiecampagnes voor de retail of inrichtingen voor uw beursstand kunnen wij op dit gebied een scala aan producten maken. Deze materialen kunnen door ons ook in elke willekeurige vorm worden uitgesneden op onze snijplotter, een opvallende sticker in de vorm van uw logo op de winkelruit, het is allemaal mogelijk. Daarnaast hebben wij op deze afdeling de beschikking over een UV-vlakbedplotter, dat is een plotter waarop ook “harde” materialen kunnen worden verwerkt tot een dikte van ca 4,8 cm. Denk aan materialen als Forex of Dibont, maar ook plexiglas, hout, karton, kortom een enorme uitbereiding van mogelijkheden die u kunt inzetten voor het promoten van uw product.  En dat tot een maximaal formaat van 125 x 250 cm, of vanaf de rol tot een rolbreedte van 220 cm. En het aantal hoeft niet groot te zijn, dat kan al vanaf 1 exemplaar.

 

Afwerking

Onze afwerkingsafdeling staat garant voor de laatste bewerkingen die uw product ondergaat. Snijden, vouwen, verpakken, aftellen, sealen, etiketteren, brocheren, lijmen, u zegt het maar. Wilt u wel profiteren van de lagere stuksprijzen door een grotere oplage te laten aanmaken, maar heeft u niet zelf de ruimte dit tijdelijk op te slaan? Voor ons geen probleem. Wij slaan uw drukwerk op in ons magazijn, via internet kunt u uw eigen voorraden inzien en afroepen en binnen Apeldoorn is het na afroep binnen 24 uur bij u geleverd. Verzenden van uw drukwerk naar meerdere adressen? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen, en doen wij ook al voor heel veel van onze afnemers.