• DSC01131
  • huisstijl2 800x535
  • periodieken2-recht 800x535

Dienstverlening

DTP/Prepress

Natuurlijk worden uw bestanden gecontroleerd en in overleg gecorrigeerd. En indien gewenst kunnen wij ook de vormgeving voor u regelen.

 

Meedenken en scherp zijn

Vanaf de intake tot en met de oplevering van uw opdracht zijn wij pro-actief.

  • Omdat wij meerdere disciplines in huis hebben, bedrukken wij op verschillende matrialen: van papier tot bannervinyl en van winkelruitsticker tot karton. Juist daarom zijn wij extra scherp in het bewaken van uw huisstijlkleuren, vooral als de te bedrukken materialen variëren.
  • natuurlijk spreken wij opdrachten goed door met onze klanten. Wij denken vooraf mee en adviseren. Soms past bijvoorbeeld het formaat enveloppe niet bij de inhoud: dan is het prettig als iemand dit vooraf signaleert en niet nadat er is geproduceerd. Vooral als tijdens de rit zaken veranderen.
  • Een uitklapfolder moest worden uitgebreid. Het idee was om de folder verder uit te laten klappen (vouwpanelen erbij). De folder werd veel buiten gebruikt. Gezien het praktische aspect hebben wij geadviseerd om een handzaam boekje te maken. Geen hogere wiskunde, wel gezond verstand.

 

Productie: drukken, printen en plotten

Grote aantallen worden gedrukt. De nieuwste technologie maakt het echter mogelijk om ook kleine aantallen digitaal te printen die de kwaliteit van drukwerk benaderen. Een bijkomend voordeel is dat u dit kunt personaliseren en ook vanuit een database tekst- en/of fotowissels kunt toepassen. Handig als u bijvoorbeeld meerdere doelgroepen bewerkt. Daarnaast beschikken wij over een plotter waarmee wij unieke dingen voor u kunnen maken, zoals roll-up banners, foamborden, panelen, bordjes voor wegbewijzering, naamplaatjes en grote cadeaucheques. In kleine en grotere aantallen.

 

Gecombineerde projecten

De combinatie van drukken, printen en plotten stelt ons in staat om totaalprojecten uit te voeren. Bijvoorbeeld in het kader van een beurs: van direct mail tot beurspanelen en van foamborden tot drukwerk. Op basis van onze ervaring brengen wij u graag op ideeën. Hetzelfde geldt voor winkelformules die ons inschakelen van bestand tot het uitleveren van pakketten met drukwerk, printwerk, kaartjes voor in de winkel, in store reclame, et cetera. Alles wordt bij ons per winkel gesorteerd, ingepakt en verzonden.

 

Uw voorraad in ons magazijn

Wilt u wel profiteren van de lagere stuksprijzen door een grotere oplage te laten aanmaken, maar heeft u niet zelf de ruimte om dit tijdelijk op te slaan? Geen punt. U kunt uw drukwerk in ons magazijn opslaan. Via internet kunt u uw eigen voorraden inzien en 'afroepen'. In Apeldoorn wordt uw drukwerk vervolgens binnen 24 uur afgeleverd. Verzenden van uw drukwerk naar meerdere adressen? Ook dat is mogelijk.